Инициативният комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за президент и

...
Инициативният комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за президент и
Коментари Харесай

От ИК на Румен Радев отговориха на обвиненията на Нинова

Инициативният комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на Република България, включва над 190 души с друга идейно-политическа принадлежност. Всеки член на Инициативния комитет е свободен да показва персонални възгледи и преценки, за които носи своята социална отговорност, оповестяват от Инициативния комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент по отношение на обвиняванията на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която по-рано през днешния ден разгласи, че подава оставка. 

" От през вчерашния ден една група в Българска социалистическа партия ми желае оставката, само че тя не ме впечатлява, тъй като това са хора, които от 5 години го вършат - така наречен вътрешна съпротива. Други хора - членове и симпатизанти, звънят и пишат
и споделят, че не би трябвало да се подава оставка и поддържа ръководителя, на тях благодаря ", уточни Нинова.

" Но е безспорна изненада, че оставката ми желае служебното държавно управление посредством представителя си Антон Кутев, който не прави това искане на пленум, а обществено, в качеството си на представител на служебния кабинет. Абсолютна изненада е, че Инициативният комитет на президента Радев и на вицепрезидента Илияна Йотова ми желаят оставката. Да, имаме писмо със социалистите, членове на ИК, които ми желаят оставката. На тези две структури предлагам да не се занимават с партийно строителство. Служебният кабинет да си гледа рецесиите - цените, здравето. Има задоволително проблеми за решение. Да си гледат тази работа. Да не инженерстват в Българска социалистическа партия. На ИК  - да гледа балотажа. Това им е работата, а не да се занимават с управлението и оставките в БСП. "

„ Категорично заявяваме, че Инициативният комитет не се намесва във вътрешнопартийни въпроси, на която и да било партия в България, в това число не желае ничии оставки “, акцентират от ИК.

„ Смятаме, че това са проблеми, които би трябвало да се вземат решение от членовете на всяка партия. Единствената цел на Инициативния комитет е поддръжката за Румен Радев и Илияна Йотова за победа на изборите за президент и вицепрезидент на Република България “, пишат още в позицията си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР